GCK Osteopathie Hilversum

De osteopaat in Hilversum

De start van je herstel begint hier.

Is Osteopathie iets voor jou? Wij zien veel mensen met verschillende klachten. Hieronder een aantal klachten die wij veel zien en behandelen. Er zijn nog veel meer klachten te behandelen.

Nek- schouder en rugklachten
Gewrichtsklachten (bijvoorbeeld heup en knie)
Hoofdpijn en duizeligheid
Kaakklachten
Sport- en andere letsels
Orgaanklachten (bijvoorbeeld maag-, darm- en overige buikklachten)
Ademhalingsklachten, bijvoorbeeld na corona
Voorkomen en preventie van klachten en blessures
Second opinions

Een osteopaat bekijkt het hele lichaam en onderzoekt de bewegelijkheid of de regio van alle structuren. Dit betekent concreet de wervelkolom, spieren, gewrichten, bindweefsel (fascia), bindweefsel rondom organen, ketens, bloedvaten, zenuwen en belangrijke structuren rondom de schedel zoals het kaakgewricht.
Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je? Maak dan een afspraak.

Osteopathie GC Kerkelanden is gevestigd in Hilversum. Wij hebben Impact op gezondheid en fysieke klachten. Loop jij met klachten en wil je hier graag van af? Heb je langdurig klachten waarbij er nog geen resultaat is geboekt?  Bij GCK osteopathie Hilversum zien wij veel mensen die niet voldoende geholpen zijn met fysiotherapie of chiropractie. Osteopathie onderscheid zich door naar het hele lichaam te kijken. Wij werken met passie en doen er alles aan om jou te helpen.

Ben jij op zoek naar een Osteopaat in Hilversum? Dan ben je bij GCK osteopathie Hilversum op de juiste plek. Een osteopaat bekijkt het lichaam als geheel en gaat op zoek naar de onderliggende oorzaak en oplossing. Wij kijken echt verder, en met een frisse blik! Onze osteopaten hebben een (para)medische vooropleiding van minimaal vier jaar, waarna ze vervolgens een vijfjarige master osteopathie aan de International Academy of Osteopathy hebben behaald.

 

GCK osteopathie Hilversum is gevestigd in de fysiotherapie praktijk in het gezondheidscentrum Kerkelanden.

Voor het maken van een afspraak bel of app naar 06-43788883

Binnen 24 uur een reactie en geen wachttijden.

Direct een afspraak maken

Vergoeding & tarieven: ( vergoeding deels vanuit de aanvullende verzekering)
Intake: 89 euro (45 min)
behandeling: 59 euro (30 min)

Bekijk hier de vergoedingen per verzekering 2023

 

 

 

Jouw Weg naar een Gezonder Lichaam met body adjustment!

 

Body Adjustment, wat klinkt als een complexe term, is eigenlijk een simpele en effectieve benadering om je lichaam gezonder te maken. Bij Body Adjustment draait alles om het herstellen van de balans in je lichaam, en dit kan je helpen om je beter te voelen en gezonder te worden.

Hier is wat je kunt verwachten:

Zachte Bewegingen: Onze experts gebruiken zachte bewegingen om te onderzoeken hoe je lichaam werkt. Ze kijken naar alles, van je spieren en gewrichten tot hoe je organen en zenuwen functioneren.

Verbeterde Mobiliteit: Deze bewegingen kunnen helpen om stijve gewrichten losser te maken, waardoor je gemakkelijker kunt bewegen. Dit kan je helpen om actiever te zijn en minder pijn te ervaren.

Alles in Balans: We willen ervoor zorgen dat je lichaam goed in balans is, zodat alles optimaal werkt. Dit kan je helpen om gezonder te worden en je beter te voelen.

Geen Pijn, Geen Stress: Onze aanpak kan helpen bij het verminderen van pijn en stress. Het kan je helpen om te ontspannen en je beter te voelen.

Het belangrijkste is dat je geen expert hoeft te zijn om de voordelen van Body Adjustment te ervaren. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken. Als je wilt investeren in je gezondheid en je beter wilt voelen, dan is Body Adjustment iets voor jou. Je verdient het om gezond en gelukkig te zijn, en we staan klaar om je te helpen op je reis naar een betere gezondheid. Maak vandaag nog een afspraak!

Preventieve osteopathie vergoedt vanuit de aanvullende verzekering

Kies voor body adjustment  en investeer in uw toekomstige vitaliteit

Ontdek de kracht van osteopathische body adjust behandelingen! Bij ons staat jouw welzijn op de eerste plaats. Onze deskundige osteopaten richten zich op het in balans brengen van je spieren en gewrichten, waardoor je lichaam de kans krijgt om te herstellen en blessures te voorkomen. Voel je beter, beweeg vrijer en geniet van een actiever leven met osteopathie. Kies voor preventieve zorg en investeer in een gezonde toekomst!

Voor wie is de body adjustment?

 Preventieve body adjustment kan sporters helpen om blessures te voorkomen en de prestaties te optimaliseren.

Mensen met een zittende levensstijl kunnen profiteren van body adjustment om houdingsproblemen en spanning in spieren en gewrichten te voorkomen.

Body adjustment kan helpen bij het behouden van mobiliteit en het voorkomen van leeftijdsgerelateerde gezondheidsproblemen.

Zwangere vrouwen kunnen baat hebben bij body adjustment om comfort en mobiliteit te behouden tijdens de zwangerschap en om eventuele zwangerschapsgerelateerde klachten te minimaliseren.

Body adjustment kan helpen bij het verminderen van stressgerelateerde spanningen en het bevorderen van ontspanning.

Iedereen die een actieve rol wil spelen in hun gezondheid: Als u actief betrokken wilt zijn bij het behoud van uw gezondheid, kan preventieve osteopathie u de tools en technieken bieden om dat te bereiken.

Sporten zonder blessures?

 Kies voor een body adjustment behandeling en blijf op de juiste weg naar jouw sportdoelen. Onze behandelingen zijn de sleutel tot blessurepreventie en optimale prestaties. Investeer in je passie en houd je soepel en blessurevrij.

Tarief: 89 euro 45 minuten

deels vergoed vanuit aanvullende verzekering.

direct een afspraak maken

GCK osteopathie Hilversum is gevestigd in de fysiotherapie praktijk in het gezondheidscentrum Kerkelanden.

Voor het maken van een afspraak bel of app naar 06-43788883

Binnen 24 uur een reactie en geen wachttijden.

Vergoeding & tarieven: ( vergoeding deels vanuit de aanvullende verzekering)
Intake: 89 euro (45 min)

Behandeling: 59 euro (30 min)

Body adjustment: 89 euro (45 min)

Bekijk hier de vergoedingen per verzekering 2023

 

Ruud Wempe Geregistreerd in het register Nederlandse Federatie Osteopathie (NOF) registratienummer 2023.23.08

AGB zorgverlener: 90116534

AGB praktijk: 90007478