Ruud Wempe

Msc osteopaat / Dry needling
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
Afdeling:
spier-gewrichts en viscerale klachten
BIG-nummer:
99065101904

BIG-nummer: 99065101904

Na mijn  studie werktuigbouwkunde, begon ik mijn carrière in de noodstroomaggregaten. Mijn professionele reis nam echter een boeiende wending toen ik in aanraking kwam met  sportmassage. Dit inspireerde me om mijn passie voor fysiotherapie te verkennen.

In 2005 heb ik mijn fysiotherapie-diploma behaald aan de  Academie van Thim van de Laan in Utrecht. Tijdens mijn intensieve stages ontdekte ik de indrukwekkende resultaten die manueeltherapeuten behaalden. Dit wekte mijn nieuwsgierigheid en dreef me om te investeren in mijn vak. In 2008 voltooide ik met trots een  driejarige masteropleiding tot manueeltherapeut.

Na mijn afstuderen ben ik mij verder gaan specialiseren in het revalideren van schouderklachten. In 2012 begon ik met de cursus dry needling en volgde ik meerdere masterclasses, waarbij ik  live operaties rond het schoudergewricht bijwoonde. Mijn voortdurende ambitie om de beste zorg te bieden en klachten effectiever te behandelen, bracht me in 2019 naar de Bucks University voor een vijfjarige  opleiding tot osteopaat.

 

Terug naar overzicht