Ruud Wempe

Functie: Fysiotherapeut / Master Manuele Therapie

Afdeling: Schouder revalidatie

E-mailadres: Ruud.Wempe@fysio-kerkelanden.nl

Mijn naam is Ruud Wempe. Na mijn studie werktuigbouwkunde heb ik gewerkt in de noodstroomaggregaat branche. Na een cursus sportmassage werd mijn interesse gewekt om deeltijd fysiotherapie te studeren. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Academie van Thim van de laan te Utrecht. Tijdens mijn stages van de opleiding fysiotherapie werd ik gefascineerd door de goede resultaten van manueeltherapeuten. Dit heeft mij doen besluiten om een driejarige opleiding tot master manueeltherapeut te volgen. Deze opleiding heb ik in 2008 afgerond.

Na een oriënterende fase, na mijn afstuderen, ben ik mij gaan verdiepen in het revalideren van schouderklachten. In 2012 ben ik begonnen met dry needling en het volgen van masterclasses met o.a. live operaties.

Momenteel bestaat het grootste gedeelte van mijn patiënten uit mensen met schouderklachten en werk ik samen met collega’s, huisartsen en specialisten.

Mijn missie voor de komende jaren is om mezelf te blijven ontwikkelen met het doel bewegingsklachten vanuit een
andere invalshoek te onderzoeken. Om dit te bereiken start ik in september 2019 met de vierjarige deeltijd master opleiding aan de internationale academie osteopathie.

Terug naar overzicht